Kookworkshop - Week van de Smaak

Woensdag 22 oktober, 19u30

Buurthuis Sint-Job, Kruisstraat 54

 

Zin om je kookinspiratie een boost te geven?
Tijdens de Week van de Smaak nodigen we je uit voor een gezellige en leerrijke kookles vol smaak, creativiteit en culinaire tips! Of je nu een doorwinterde hobbykok bent of gewoon houdt van lekker eten – deze workshop is voor iedereen!

 

De workshop wordt begeleid door Roselien Schelfaut, die zorgt voor een verrassend en interessant menu dat je smaakpapillen prikkelt.

 

🍴 Menu


Hapje: Viskoekje – komkommerdip

***
Voorgerecht: Flan van grijze garnalen – karnemelkstampers – tuinboontjes – zeekraal

***
Hoofdgerecht: ‘Klassieke’ witloof met ham (ook lactose- en glutenvrije variant) – lauwwarme krieltjessalade met citrus en courgette

***
Dessert: ‘Hasselback’-appeltjes – crème brûlée met tonkaboon – speculoos

***

 

Deelnameprijs voor complete feestmenu:

15 euro (leden),  17 euro (niet-leden)

 

Inschrijven vóór 15 oktober

- bij voorkeur via link website 

- of via mail: info@fermpuivelde.be

- of telefonisch bij Katrien: 0477/72.43.42