 
                    Kookworkshop - Week van de Smaak
Woensdag 22 oktober, 19u30
Buurthuis Sint-Job, Kruisstraat 54
Tijdens de Week van de Smaak nodigen we jullie uit voor een bijzondere kookworkshop waarin we samen een feestelijk menu bereiden dat je zintuigen verwent. Onder begeleiding van Roselien Schelfaut gaan we aan de slag met verrassende combinaties, verfijnde smaken en haalbare technieken.
Deze workshop is ideaal voor wie inspiratie zoekt voor de feestdagen, of gewoon zin heeft in een gezellige avond vol culinaire ontdekkingen. Roselien zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen.
🍴 Menu
Hapje: Viskoekje – komkommerdip
***
Voorgerecht: Flan van grijze garnalen – karnemelkstampers – tuinboontjes – zeekraal
***
Hoofdgerecht: ‘Klassieke’ witloof met ham (ook lactose- en glutenvrije variant) – lauwwarme krieltjessalade met citrus en courgette
***
Dessert: ‘Hasselback’-appeltjes – crème brûlée met tonkaboon – speculoos
***
Een menu om van te watertanden, en een avond om samen te genieten, te leren en te proeven.
Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!
Deelnameprijs voor complete feestmenu:
15 euro (leden), 17 euro (niet-leden)
Inschrijven vóór 15 oktober
- bij voorkeur via link website
- of via mail: info@fermpuivelde.be
- of telefonisch bij Katrien: 0477/72.43.42
 
                    